The Lounge Järvenpää

The Lounge Järvenpää

The Lounge — Ylellinen salonki Järvenpään sydämessä. Saman katon alta löytyvät laadukkaat parturi-kampaamopalvelut, kynsi-ja ripsipalvelut, täyteainehoidot, microblading —ja paljon muuta! Astuessanne salonkiin kengät vaihtuvat mukaviin tohveleihin ja voitte aloittaa rentoutumisen. Kahvimme jauhetaan tuoreista pavuista ja taustalla soi rauhallinen musiikki — Viihtyisyyttänne lisää pesupaikallamme ihana spa-tunnelma.

Henkilökunta

Employee picture

Katja

Olen Katja Leskinen — The Loungen toinen omistaja. Olen toiminut parturi-kampaajana yli 10 vuotta. Urani aikana olen työskennellyt niin yrittäjänä pienemmissä kampaamoissa ja ison kampaamoketjun palkkalistoilla parturi-kampaajana sekä myymäläpäällikkönä. Salonki töiden lisäksi työskentelen alue myyntipäällikkönä Headbrandsilla. Työssäni kuin työssäni pääsen monipuolisesti kohtaamaan alan ammattilaisia, kouluttamaan heitä eri tuotesarjoihin — ennen kaikkea pääsen kohtaamaan asiakkaita. Tästä kaikesta opin samalla myös itse paljon alan muuttuvista trendeistä. Koska yrittäjänä toimiminen on minulle intohimo ja lähellä sydäntä, jää vapaa-aikaa vuorokauteen vähän. Arvostan omaa aikaani käymällä hevostallillla ratsastamassa, näen ystäviä ja perhettä sekä liikun koirani kanssa luonnossa. Parturi-kampaajana vahvuuteni on ehdottomasti vaalennukset, kampaukset ja hiustenleikkaukset. Asiakkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen on minulle kaikki kaikessa. Tervetuloa asiakkaakseni!

Employee picture

Heidi

Olen Heidi Hintzell ja olen The Loungen toinen omistaja. The Lounge on minun viides perustama liike kauneudenhoitoalalla. Kilometrejä parturi-kampaajana minulle on kertynyt yli 30 vuotta — eli kokemusta ja ammattitaitoa löytyy tältä uraohjukselta. Yrittäjänä vapaa aika jää vähäiselle, mutta ne hetket käytän rauhoittumiseen, kodin laittoon sekä ystävien kanssa yhdessä oloon. Vahvuutta on vaikea valita, mutta jos yksi pitäisi valita, niin se olisi kyllä vaalennukset. Asiakkaiden kohtaaminen jokapäiväisessä asiakastyössä on minulle voimavara, sillä jokainen asiakas on uniikki ja tärkeä. Haluan taata teille jokaiselle upean ja yleellisen kokemuksen salongissa. Tervetuloa asiakkaakseni!

Employee picture

Minja T.

Moikka olen Minja! Olen aiemmin toiminut parturi-kampaajana vuokratuoliyrittäjänä, ja nyt löytänyt tieni The Lounge Järvenpäähän. Vapaa-ajalla tanssin, ja vietän aikaa perheen ja ystävien kanssa. Vahvuuksiani ovat kampaukset, sekä vaalennus- ja värjäystyöt. Tykkään luoda, olla visuaalinen, ja nähdä omien käsieni jäljen. Tärkeää minulle on saada asiakkaalle turvallinen ja mukava olo, sekä yksilöllisesti omiin tarpeisiin sopiva hiuskokonaisuus. Tervetuloa lämpimästi mun penkkiin!

Employee picture

Salla. V

Heippa, olen Salla Virta - parturi-kampaaja. Vahvuuksiani ovat vaalennus- ja värjäystyöt sekä permanentit. Minun penkkiin voit tulla täysin omana itsenäsi, sekä huomioin jokaisen asiakkaan yksilöllisesti. Työskentelen kampaamotyön lisäksi hoitoalalla, joten olen ihmisläheinen ja tottunut kohtaamaan erilaisia ihmisiä. Mun penkkiin on tervetulleita kaikki vauvasta vaariin ja siltä väliltä. Lämpimästi tervetuloa mun asiakkaaksi.

Employee picture

Meri Sointu

Hei! Mä oon Meri Sointu, kampaaja sekä tatuointiartisti Oon toiminut kampaajana nyt viitisen vuotta ja oon sinä aikana erikoistunut vaaleisiin hiuksiin. Mulle on tärkeää ylläpitää mun ammattitaitoa, ja siksi tykkäänkin käydä koulutuksissa vähintään pari kertaa vuodessa. Mun ehdottomia suosikki töitä ovat tottakai vaaleat, ja niistä erityisesti pitkäikäisemmät ja moniuloitteiset vaaleat on tällä hetkellä just mun juttu! Mä teen kampaajan hommia mun tatskatöiden ohella joten aikoja on rajallisesti. Super kiva päästä osaksi Loungen tiimiä, ja en malta odottaa että tekin löydätte mun penkkiin!

Employee picture

Beda B.

Olen Beda Borén - parturi-kampaaja, kosmetologi ja kauneudenhoitoalan kouluttaja Yrittäjänä kauneusalalla olen toiminut nyt 7 vuotta, näihin vuosiin on mahtunut. Aloitin urani vuokratuolilla kerryttäen asiakaskuntaani, päätyen liikkeen omistajaksi. Elämä kuljetti eteenpäin, myin yritykseni ja tällä hetkellä päätyöni on kouluttajana. Vaikka monipuolisesti ammattitaidolla palveluita tarjoankin on vahvuutenani pitkien hiuksen värjäykset ja vaalennukset. Ja erityisesti intohimoni kohdistuu kampauksiin. Käsistäni syntyy niin klassiset kuin veistoksellisemmatkin kampaukset. Jos kaipaat hiuksillesi hemmottelua, saa aikoja minun penkkiini varattua tammikuusta 2024 lähtien. Aikoja rajoitetusti saatavilla. Olet lämpimästi tervetullut asiakkaakseni.”

Employee picture

Janina

Olen Janina, intohimonani kynnet, ripset ja liikkuminen! Ennen yrittäjäksi ryhtymistä työskentelin yli 10 vuotta ravintola-alalla. Kauneudenhoitoalalle hakeutuminen oli kuitenkin ollut usein mielessä, ja sopivan tilaisuuden tullen sujui vaihto päätoimiseksi yrittäjäksi ihan luonnostaan. Olen käynyt Finish Nail Academyn järjestämän rakennekynsi koulutuksen 2022 vuoden alussa, ja syksyllä 2022 täydensin osaamistani HR Beautyn järjestämällä klassisten ripsienpidennyskoulutuksella. Parasta työssäni ihmisten kohtaamisten lisäksi on se että pääsen käyttämään luovuuttani ja ideoimaan asiakkaan kanssa. Vapaa-ajallani minut löytää usein ohjaamasta tanssia tai joogaa. Tervetuloa asiakkaakseni!

Employee picture

Sanni

Hei, olen Sanni Partanen! Tieni kosmetologin opintoihin syntyi tarpeesta kuulla omaa hyvinvoinnin ääntä. Olen SKY- Kosmetologi. Olen luonnonläheinen, sosiaalinen ja helposti lähestyttävä. Olen tottunut kohtaamaan paljon erilaisia ihmisiä töitä terveydenhuoltoalalla pitkään tehneenä. Yrittäjänä parhaita puolia on itsensä toteuttamisen ja kehittymisen lähes loputtomat mahdollisuudet. Nautin erilaisten hemmotteluhoitojen, kuten hierontojen tekemisestä kosmetologin työssä, jotka koen omaksi vahvuusalueekseni. Jaksan aina muistuttaa itsensä huolehtimisen tärkeyden puolesta, sillä hyvä olo syntyy sisältäpäin ja ajattelen ihmisen psykofyysisenä kokonaisuutena. Terveys ja kauneus ovat minua inspiroivia teemoja. Luova tekeminen, kuten maalaaminen ja tanssi ovat minulle tapoja itseilmaista ja harrastaa. Nautin kovasti erilaisista kohtaamisista ja mielenkiintoisista keskusteluista ihmisten kanssa. Tervetuloa asiakkaakseni rentoutumaan erilaisten kasvo- ja kehollisten hoitojen pariin!

Employee picture

Jenny L.

Lahjakortit

Meiltä saat ostettua lahjakortin ikimuistisia hetkiä ja hemmotteluita varten. Lahjakortin voi käyttää palveluihin sekä tuotteisiin.

Ajanvaraus

Varaa tästä aikasi

Yhteystiedot

The Lounge Järvenpää Mannilantie 31 04400 Järvenpää

Sijainti

 The Lounge Järvenpää

 +358408334779

 Mannilantie 31 04400 Järvenpää

 loungegroupoy@gmail.com

Ota meihin yhteyttä

Hinnasto

HiustenleikkauksetHinta alk.
Kampaamoleikkaus
Hiusten siistiminen tai samaan malliin leikkaus. Sisältää pesun.
53,00 €
Parturileikkaus
Lyhyiden hiusten leikkaus tai siistiminen. Sisältää pesun.
35,00 €
Koneajo
Hiusten ajo koneella, koko pää samalla pituudella.
18,00 €
Otsatukan leikkaus
Otsatukan leikkaus tai nykyisen siistiminen.
18,00 €
Tasausleikkaus
Latvojen tasausleikkaus kuivana max. 2cm
35,00 €
Parturi Mallinmuutosleikkaus
Hiusten leikkaus täysin uuteen malliin, esim. pitkistä hiuksista polkkatukkaan. Sisältää pesun.
53,00 €
Kampaamo Mallinmuutosleikkaus
Hiusten leikkaus täysin uuteen malliin, esim. pitkistä hiuksista polkkatukkaan. Sisältää pesun.
70,00 €
Lasten Hiustenleikkaus
Lasten hiustenleikkaus. Sisältää pesun. 1-7v
35,00 €
VärjäyksetHinta alk.
Väri
Hiusten värjäys. Sisältää pesun.
105,00 €
Väri ja leikkaus
Hiusten värjäys ja leikkaus. Sisältää pesun.
124,00 €
Tyviväri ja leikkaus
Tyviväri (max 3 cm) ja leikkaus. Ei koske esivaalennusta vaativia värjäyksiä. Sisältää pesun.
124,00 €
Tyviväri
Tyviväri (max 3 cm). Ei koske esivaalennusta vaativia värjäyksiä. Sisältää pesun.
105,00 €
Moniväri ja leikkaus
Monivärjäys ja leikkaus. Sisältää pesun.
140,00 €
Moniväri
Monivärivärjäys. Sisältää pesun.
124,00 €
Raidat ja leikkaus
Raidat ja leikkaus. Sisältää pesun.
140,00 €
Raidat
Raidat. Sisältää pesun.
124,00 €
Tyvivaalennus
Tyvivaalennus. Sisältää pesun
124,00 €
Tyvivaalennus ja leikkaus
Sisältää pesun ja leikkauksen.
140,00 €
Vaalennus
Sisältää hiuksen koko vaalennuksen ja pesun
140,00 €
Vaalennus ja leikkaus
Sisältää hiuksen koko vaalennuksen, pesun ja leikkauksen
158,00 €
KampauksetHinta alk.
Hiusten pesu ja föönaus
Arjen luksusta pikkurahalla!
35,00 €
Pikakampaus
Pikakampaus piristä päivääsi tai viimeistelee lookkisi ennen illan rientoja!
35,00 €
Juhlakampaus
Tyylikäs juhlakampaus piristää juhlaasi ja saa sinut erottumaan joukosta tärkeinä hetkinä!
53,00 €
Hääkampauksen suunnittelu
Suunnittele yhdessä ammattilaisen kanssa kampaus joka on juuri sinua varten.
70,00 €
Hääkampaus
Toteutamme häihisi kampauksen juuri sinua varten
140,00 €
PermanentitHinta alk.
Permanentti ja leikkaus
Permanentti tai pehmennys ja leikkaus. Sisältää pesun.
140,00 €
Suoristus
Hiusten suoristus ja leikkaus. Sisältää pesun.
120,00 €
Permanentti
Permanentti tai pehmennys.
105,00 €
HiustenpidennyksetHinta alk.
Teippi hiustenpidennys
Hiustenpidennys teippi tekniikalla. Varaathan konsultaatio ajan itsellesi, missä katsomme tilattavat pidennyshiusten, määrän ja tarvittavan ajan pidennysten laitolle. Pidennysten laitto 70€/h. Pidennyshiukset veloitetaan erikseen. Teippipidennys saatavilla seuraavissa pituuksissa: 30cm, 45cm, 50cm (vain invisible), 60cm ja 70cm Teippipidennys on helppo, vaivaton ja nopea pidennysmenetelmä. Menetelmä sopii monenlaisille hiuslaaduille, mutta suosittelemme sinettipidennystä erittäin hentohiuksiselle asiakkaalle. Huoltoväli 4-8 viikkoa. Hiusten tuuhentamiseen tarvitset 1-3 pakettia hiusta ja koko pään pidennykseen 3-6 pakettia. Käytämme pidennystöissä laadukasta PASTELL Virgin Remy hiusta.
70,00 €
Beaded Weft pidennys
Hiustenpidennys Beaded Weft tekniikalla. Varaathan konsultaatio ajan itsellesi, missä katsomme tilattavat pidennyshiusten, määrän ja tarvittavan ajan pidennysten laitolle. Pidennysten laitto 70€/h Pidennyshiukset veloitetaan erikseen. Beaded Weft hiusnauhaa saatavilla seuraavissa pituuksissa: 45cm ja 60cm Beaded Weft on moderni tapa kiinnittää hiustenpidennysnauha. Se on hellävarainen ja huomaamaton menetelmä, ja sopii kaikille hiuslaaduille. Hiuksiin kiinnitetään silikonilla päällystetyt beads-metallirenkaat joihin hiusnauha ommellaan kestävällä nylonlangalla. Hiustentuhennokseen tarvitset 1-2 pakettia ja koko pään hiustenpidennykseen 2-4 pakettia. Huoltoväli 4-8 viikkoa. Käytämme pidennystöissä laadukasta PASTELL Virgin Remy hiusta.
70,00 €
Sinetti hiustenpidennys
Hiustenpidennys sinetti tekniikalla. Varaathan konsultaatio ajan itsellesi, missä katsomme tilattavat pidennyshiusten, määrän ja tarvittavan ajan pidennysten laitolle. Pidennysten laitto 70€/h Pidennyshiukset veloitetaan erikseen. Sinettipidennys saatavilla seuraavissa pituuksissa: 45cm ja 60cm Sinettipidennys sopii erityisesti hentohiuksiselle asiakkaalle, koska sinettiosiot ovat erittäin ohuet ja huomaamattomat. Ne ovat myös kevyet ja näin ollen erittäin hellävaraiset. Jos tykkäät pitää hiuksia paljon kiinni, on sinettipidennys myös loistava valinta silloin. Sinettiosio kiinnitetään pieneen määrään omaa hiusta keratiinin avulla. Huoltoväli 2-6kk riippuen oman hiuksen kasvusta. Hiusten tuuhentamiseen tarvitset 1-3 pakettia hiusta ja koko pään pidennykseen 3-6 pakettia. Käytämme pidennystöissä laadukasta PASTELL Virgin Remy hiusta.
70,00 €
Teippipidennyksen huolto
Teippipidennysten huolto. Sis. vanhojen teippien poiston, pesun ja uudelleen teippipidennysten kiinnityksen. Huolto 70€/h
70,00 €
HiushoidotHinta alk.
GOLD Metamorphic-hoito
Sisältää pesun, hieronnan, hoidon ja kuivauksen. Käsittely suojaa ja vahvistaa hiuksen rakennetta vaalennuksen ja värjäyksen aikana. Rakentaa molekyylisidoksia, sulkee hiussuomuja ja varmistaa pitkäkestoisen tuloksen lukitsemalla värin hiuksen sisään.
54,00 €
K18-hoito
Sisältää pesun, hieronnan, hoidon ja kuivauksen. Markkinoiden tehokkain metallinpoisto puhdistaa hiukset ei toivotuista metalleista, mineraaleista ja tuotejäämistä samalla kun korjaava K18Hair hoitokäsittely rakentaa ennalleen koko hiuksen rakennetta. Lopputuloksena vahvat, kimmoisat, terveen tuntuiset ja kauniit hiukset sekä kirkkaan puhdas hiusväri. Ylläpidä tuloksia K18Hair kotihoitotuotteella.
59,00 €
Nioxin Scalp&Hair Treatment
Siältää pesun, hoidon, hieronnan ja kuivauksen. Scalp Relief hoito on herkälle, kuivalle ja kutiavalle hiuspohjalle. Järjestelmän tuotteet rauhoittavat ja kosteuttavat hiuspohjaa, auttavat optimoimaan hiuspohjan pH-tasapainon ja tekevät hiuksista tuuheammat jo ensimmäisellä käyttökerralla. Sisältää hellävaraista ja hoitavaa aloe veraa, rauhoittavaa soothexia, joka vähentää kirvelyä ja ärsytystä, pehmentävää, kosteuttavaa ja ärsytystä lievittävää glyseriiniä sekä niasiiniamidia, joka auttaa tekemään hiuksista paksummat. Järjestelmän on kliinisesti osoitettu ylläpitävän hiuspohjan luonnollista tasapainoa. Tuotteet on dermatologisesti testattu.
54,00 €
Hemmotteluhoito
Hemmotteluhoito sisältää tehohoidon konsultaation, tehohoidon, pitkän 20min päähieronnan, pesun, kuivauksen ja viimeistelyn. Hoito valitaan kolme eri tehohoidon valikoimasta, juuri sinun hiuksen ja hiuspohjan tarpeiden mukaan. Tehohoito valikoima: Gold Metamorphic, K18, Nioxin Scalp&hair. Hoito kerralla voidaan tehdä useampi tehohoito saman aikaisesti.
70,00 €
PartaHinta alk.
Parran muotoilu
Parran muotoilu koneella
18,00 €
Viiksien muotoilu
Viiksien muotoilu koneella
18,00 €
Parran ja viiksien muotoilu
Parran ja viiksien muotoilu koneella.
35,00 €
Parran siistiminen/koneajo
Nopea parran huolto koneella.
18,00 €
MeikitHinta alk.
Päivämeikki
Piristä päivääsi kevyellä ja raikkaalla päivämeikillä.
53,00 €
Juhlameikki
Tyrmäävä meikki juhliin. Anna itsesi säkenöidä!
70,00 €
Häämeikki
Häikäisevä meikki siihen kaikista tärkeimpään juhlaan!
105,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys
18,00 €
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys
18,00 €
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu.
35,00 €
Lash Lift / Kestotaivutus
Ripsien kestotaivutus, jolla saat omat luonnonripsesi näyttämään pitkiltä ja kauniilta. Vaikutus kestää ripsissä n 6-8vk, jonka jälkeen käsittelyn voi uusia. Sisältää ripsien värjäyksen halutessasi. Tulethan puhtain ripsin!
70,00 €
Brow Lift / Kulmien laminointi
Kulmien laminoinnilla karvasta saadaan pehmeä, ja näin olleen helposti myös muotoiltava. Sisältää kestovärjäyksen & kulmien siistimisen pinseteillä.
50,00 €
Lash & Browlift-paketti
Ripsien kestotaivutus & kulmien laminointi yhteishintaan. Sisältää kestovärjäykset sekä kulmien siistimisen pinsetein.
100,00 €
Kulmien muotoilu
Kulmien muotoilu pinsetein
11,00 €
KonsultaatioHinta alk.
Konsultaatioaika
Varaa konsultaatio aika, kun haluat keskustella tekijän kanssa etukäteen toteutettavasta työstä. Esim. pidennystöihin, kampauksiin tai suurempiin värjäysmuutoksiin suosittelemme varaamaan konsultaatioajan.
0,00 €
KasvohoidotHinta alk.
Cyfolia Organic -kasvohoito
Phytomerin ekosertifioitu kasvohoito, joka koostuu rauhoittavasta kasvohieronnasta ja tehokkaista orgaanisista tuotteista. Cyfolia sopii jokaiselle ihotyypille, erityisesti sekaiholle. Ihana hoitokokonaisuus, joka kosteuttaa, kirkastaa, ravitsee ja parantaa ihon sävyä. Tarvittaessa höyrytys sekä mekaaninen ihonpuhdistus. Naamion vaikutusaikana rentouttava käsien hieronta.
80,00 €
Acnipur -kasvohoito
Phytomerin epäpuhtaalle iholle kohdennettu kasvohoito, joka siloittaa, raikastaa, syväpuhdistaa ja vähentää ihon epäpuhtauksia. Tarvittaessa höyrytys sekä mekaaninen ihonpuhdistus. Naamion vaikutusaikana rentouttava käsien hieronta.
73,00 €
Hydra Originel -kasvohoito
Hemmotteleva, kosteutta kaipaavalle kuivalle iholle soveltuva kasvohoito jossa yhdistyy ihanasti kokonaisvaltainen rentoutuminen ja tuotteiden tehokkaasti kosteuttava vaikutus. Orgaaniset raaka-aineet, aisteja herättelevät koostumukset ja rentouttava hieronta tekevät ihosta hehkuvan ja palauttavat ihon kosteustasapainon. Tarvittaessa höyrytys sekä mekaaninen ihonpuhdistus. Sisältää kasvojen ja käsien hieronnan.
80,00 €
Minikasvohoito
Lyhyt kasvohoito joka sisältää ihon tarpeeseen valikoidut tuotteet; alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion sekä loppuvoiteen.
55,00 €
Rentouttava kasvohieronta
Decolteèn ja kasvojen hieronta joka edesauttaa ihon kimmoisuutta ja vähentää turvotusta parantaen myös ihon väriä. Kasvojen hieronta edesauttaa koko kehon lymfanestekiertoa. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, rentouttava hierontaosuus ylellisellä hierontaöljyllä sekä ihon tarpeen mukaan valikoitu seerumi ja loppuvoide.
58,00 €
Mekaaninen ihonpuhdistus
Epäpuhtaan ihon syväpuhdistus mekaanisesti komedorautaa käyttäen. Hoidossa ihohuokoset avataan höyryä käyttäen, puhdistuksen jälkeen iholle levitetään rauhoittava naamio sekä rauhoittava voide.
70,00 €
Intention Jeunesse -kasvohoito (Anti-age)
Kohdennettu Anti-age erikoiskasvohoito. Aikuiselle iholle, jossa on havaittavissa ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, juonteita ja kimmoisuuden heikentymistä. Hoito on juonteita korjaava, ihon pigmenttiä vaalentava, kosteuttava sekä kiinteyttävä. Hoito silottaa ihoa, täyttää juonteita ja uudelleen rakentaa kasvonpiirteitä. Sisältää kasvojen ja käsien hieronnan.
80,00 €
Skin Escape (miehet)
Ihotyypin ja hoidon tarpeen mukaan valituilla tuotteilla toteutettava kasvohoito miehille. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, tarvittaessa ihon höyrytyksen ja mekaanisen puhdistuksen, kasvohieronnan, naamion, sekä loppuvoiteen.
80,00 €
Selän epäpuhtauksien puhdistus
Selän epäpuhtauksien puhdistus mekaanisesti. Sisältää kuorinnan, höyryn ja puhdistuksen komedoraudalla.
30,00 €
Douceur Marine - Couperosa ihon kasvohoito
Hellivä kasvohoito herkistyneelle, punoittavalle ja kuumottavalle iholle. Couperosaa ihoa rauhoittava kasvohoito, joka hillitsee punoitusta, hiusverisuonten laajentumista ja kiristävää tunnetta iholla. Välittömästi kosteuttava, ravitseva ja ihoa vahvistava vaikutus. Naamion vaikutusaikana rentouttava käsien hieronta.
73,00 €
Citadine - energisoiva kasvohoito
Energisoiva kasvohoito samalle, väsyneelle iholle. Ilmansaasteilta suojaava hoito, joka lisää ihon hapenottokykyä ja vahvistaa ihon omaa puolustuskykyä. Palauttaa iholle heleyden ja kirkkauden. Ihanteellinen epäpuhtaan ihon hoito. Sisältää kasvojen ja käsien hieronnan.
83,00 €
RipsienpidennyksetHinta alk.
Ripsienpidennysten poisto
20,00 €
JANINA ripsien pikahuolto 60min
Pikahuolto ei korvaa tavallista ripsihuoltoa. Erinomainen ennen juhlia tms. pienien kolojen korjailuun. Saavuthan puhtailla, pestyillä ripsillä.
55,00 €
JANINA Uudet volyymi ripset
Volyymi ripsienpidennyksissä omaan ripseen kiinnitetään ohuista kuiduista koostuvia viuhkoja. Mahdollisuus myös ruskeilla ja värillisillä kuiduilla! Huoltoväli 3-4vk. Saavuthan puhtailla, pestyillä ripsillä.
95,00 €
JANINA Huolto volyymit 135min
Volyymi ripsienpidennyksissä omaan ripseen kiinnitetään ohuista kuiduista koostuvia viuhkoja. Mahdollisuus myös ruskeilla ja värillisillä kuiduilla! Huoltoväli 3-4vk. Saavuthan puhtailla, pestyillä ripsillä.
84,00 €
JANINA Huolto volyymit 120min
Volyymi ripsienpidennyksissä omaan ripseen kiinnitetään ohuista kuiduista koostuvia viuhkoja. Mahdollisuus myös ruskeilla ja värillisillä kuiduilla! Huoltoväli 3-4vk. Saavuthan puhtailla, pestyillä ripsillä. Jos olet epävarma kumman huollon varaisit, varaa pidempi!
74,00 €
JANINA Uudet hybridi ripset
Hybridiripsien teossa käytetään sekä volyymi- että klassisia ripsipidennyskuituja. Näitä yhdistelemällä saadaan aikaan klassisia pidennyksiä tuuheampi lopputulos. Saatavilla myös ruskeilla ja värillisillä kuiduilla! Huoltoväli 3-4vk. Saavuthan puhtailla, pestyillä ripsillä.
85,00 €
JANINA Huolto hybridit 120min
Hybridiripsien teossa käytetään sekä volyymi- että klassisia ripsipidennyskuituja. Näitä yhdistelemällä saadaan aikaan klassisia pidennyksiä tuuheampi lopputulos. Saatavilla myös ruskeilla ja värillisillä kuiduilla! Huoltoväli 3-4vk. Saavuthan puhtailla, pestyillä ripsillä.
74,00 €
JANINA Huolto hybridit/volyymit 90min
Hybridiripsien teossa käytetään sekä volyymi- että klassisia ripsipidennyskuituja. Näitä yhdistelemällä saadaan aikaan klassisia pidennyksiä tuuheampi lopputulos. Saatavilla myös ruskeilla ja värillisillä kuiduilla! Huoltoväli 3-4vk. Saavuthan puhtailla, pestyillä ripsillä. Jos olet epävarma kumman huolto ajan varaisit, varaa pidempi!
68,00 €
JANINA Uudet klassiset ripsienpidennykset
Klassisissa ripsipidennyksissä jokaiseen omaan luonnon ripseen kiinnitetään yksi ripsipidennyskuitu. Klassisilla ripsien pidennyksillä on mahdollista saavuttaa eroteltu, ripsiväriä muistuttava efekti. Mahdollisuus myös ruskeilla kuiduilla. Huoltoväli n.3vk. Saavuthan puhtailla, pestyillä ripsillä.
75,00 €
JANINA Huolto klassiset pidennykset 120min
Klassisissa ripsipidennyksissä jokaiseen omaan luonnon ripseen kiinnitetään yksi ripsipidennyskuitu. Klassisilla ripsien pidennyksillä on mahdollista saavuttaa eroteltu, ripsiväriä muistuttava efekti. Mahdollisuus myös ruskeilla kuiduilla. Huoltoväli n.3vk. Saavuthan puhtailla, pestyillä ripsillä.
64,00 €
SANNI uudet volyymi -ripsienpidennykset
Volyymiripsienpidennyksessä omiin ripsiin kiinnitetään useampi kuitu viuhkoittain. Huoltosuositus 3-4vkon välein. Saavuthan puhtain, meikittömin ripsin.
95,00 €
SANNI uudet hybridi -ripsienpidennykset
Hybridiripsienpidennys, jossa on sekoitus klassisia kuituja että viuhkoja vuoroin kiinnitettynä. Huoltosuositus 3-4 vkon välein. Saavuthan puhtain, meikittömin ripsin.
85,00 €
SANNI uudet klassiset ripsienpidennykset
Klassiset ripsienpidennykset, joissa kiinnitetään yksi kuitu yhteen ripseen. Huoltoväli 2-3 vkon välein. Saavuthan puhtain, meikittömin ripsin.
75,00 €
SANNI volyymiripsien huolto
Ripsienpidennysten huolto, jossa vanhat ylikasvaneet kuidut poistetaan ja kiinnitetään uusia. Huoltosuositus 3-4 vkon välein. Saavuthan puhtain, meikittömin ripsin.
74,00 €
SANNI hybridipidennysten huolto
Ripsienpidennysten huolto, jossa vanhat ylikasvaneet kuidut poistetaan ja kiinnitetään uusia. Huoltosuositus 3-4 vkon välein. Saavuthan puhtain, meikittömin ripsin
74,00 €
SANNI klassisten pidennysten huolto
Ripsienpidennysten huolto, jossa vanhat ylikasvaneet kuidut poistetaan ja kiinnitetään uusia. Huoltosuositus 2-3 vkon välein. Saavuthan puhtain, meikittömin ripsin.
64,00 €
SANNI ripsien pikahuolto
Pikahuolto, joka on tarkoitettu pienten kolojen korjaamiseen, eikä se korvaa täyttä huoltoa. Saavuthan puhtain, meikittömin ripsin.
55,00 €
SANNI hybridi/volyymihuolto 90min
68,00 €
Kädet ja kynnetHinta alk.
Yhden kynnen korjaus
10,00 €
Uudet rakennekynnet
Yksiväriset rakennekynnet geelillä käsien kynsiin. Valitse lisäpalveluista "lisäkoristeet" jos toiveissasi on koristeellisemmat kynnet. Huoltoväli 3-4vk riippuen oman kynnen kasvusta ja kynsien käytöstä.
90,00 €
Rakennekynsien huolto
Rakennekynsien huolto yksivärisenä. Valitse lisäpalveluista "lisäkoristeet" jos toiveissasi on koristeellisemmat kynnet. Huoltoväli rakennekynsissä on 3-4vk riippuen oman kynnen kasvusta ja kynsien käytöstä.
80,00 €
Rakennekynsien huolto yli 5vk tai muualta tulleet
Rakennekynsien huolto yksivärisenä. Valitse lisäpalveluista "lisäkoristeet" jos toiveissasi on koristeellisemmat kynnet. Huoltoväli rakennekynsissä on 3-4vk riippuen oman kynnen kasvusta ja kynsien käytöstä.
90,00 €
Geelivahvistus luonnon kynsiin
Luonnonkynnet vahvistetaan geelillä, ja sisältää yksivärisen lakkauksen. Tällä palvelulla ei pidennetä kynttä. Valitse lisäpalveluista "lisäkoristeet" jos toiveissasi on koristeellisemmat kynnet. Huoltoväli n. 3-4vk.
60,00 €
Geelivahvistuksen huolto
Geelivahvistuksen huolto yksivärisellä lakkauksella. Tällä palvelulla ei pidennetä kynttä. Valitse lisäpalveluista "lisäkoristeet" jos toiveissasi on koristeellisemmat kynnet. Huoltoväli 3-4vk.
66,00 €
Rakennekynsien poisto
30,00 €
Geelivahvistuksen/geelilakkauksen poisto
25,00 €
JalkahoidotHinta alk.
Varpaankynsien geelilakkaus
Kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja voide.
50,00 €
Jalkahoito
Kylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, sekä voide. Ei sisällä kynsien lakkausta.
68,00 €
Spa jalkahoito
Kylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, hieronta, naamio sekä voide.
95,00 €
Geelilakkauksen poisto
Geelilakkauksen poisto varpaankynsistä
20,00 €
KarvanpoistoHinta alk.
Brasilialainen sokerointi: Naiset
Brasilialainen sokerointi naisille. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
70,00 €
Bikinirajan sokerointi
Bikinirajan sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
30,00 €
Säärien sokerointi
Säärien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
50,00 €
Kainaloiden sokerointi
Kainaloiden sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
20,00 €
Reisien sokerointi
Reisien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
45,00 €
Käsivarsien sokerointi
Käsivarsien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
40,00 €
Sokerointipaketti: Bikiniraja + kainalot + sääret
Bikinirajan, kainaloiden ja säärien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
85,00 €
Sokerointipaketti: Brassi + kainalot + sääret
Brasilialainen sokerointi, sekä kainaloiden ja säärien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
115,00 €
Brasilialainen sokerointi ylläpito (naiset)
3-5vkon väliin sijoittuva ylläpitokarvanpoisto, kun karvakasvu on sokeroinnin johdosta jo selkeästi vähentynyttä
60,00 €
Sokerointipaketti sääret + reidet
Yhdistetty koko jalkojen sokerointi
75,00 €
Sokerointipaketti 3 aluetta
Sokerointipaketti, joka koostuu 1 suuresta, 1 keskisuuresta ja 1 pienestä sokerointialueesta. Esimerkki; Sääret (suuri alue) käsivarret (keskisuuri alue) kainalot (pieni alue)
105,00 €
Sokerointipaketti brasilialainen, reidet, sääret
125,00 €
Kasvojen sokerointi
Kasvojen epätoivottujen liikakarvojen sokerointi leualta, poskilta, ylähuulen päältä (Ei miesten parta) Myös nenäkarvojen poisto.
25,00 €
HierontaHinta alk.
Klassinen hieronta
Koko vartalon klassinen hieronta on hellävaraista ja rentouttavaa hierontaa. Hieronta sisältää aluksi vartalon kuorinnan. Huomioithan, että tulet terveenä hierontaan. Akuutti sairastuminen, avohaavat, luunmurtumat, paleltumat, lihas -ja nivelsidevammat, syöpä, laskimoveritulppa sekä alkoholi ja muut päihteet ovat kontraindikaatioita hoidolle.
70,00 €
Kuumakivihieronta
Lämmin kuumakivihieronta koko keholle alkaa kehon kuivaharjauksesta. Kuumakivien vaikutus on erityisen syvärentouttava. Käsittelu edistää lihasjännitysten laukeamista sekä epäpuhtauksien poistumista kehosta. Kuumakivihieronnassa kivillä hierotaan kokonaisvaltaisesti kehon osat, hierontaöljynä käytössä on ylellinen macadamia -öljy. Basalttikivissä on ihana sileä pinta ja niiden mineraalit rentouttavat ja edistävät verenkiertoa. Huomioithan, että tulet terveenä hierontaan. Akuutti sairastuminen, avohaavat, luunmurtumat, paleltumat, lihas -ja nivelsidevammat, syöpä, laskimoveritulppa sekä alkoholi ja muut päihteet ovat kontraindikaatioita hoidolle.
120,00 €
Aromaattinen öljykynttilähieronta
Tuoksuva koko vartalon rentoutushieronta, jossa voit valita yhden ihanista vaihtoehdoista; harmonisoivan vaniljan, energisoivan passionhedelmän tai unensaantia parantavan laventelin. Kynttilän lämmintä öljyä käytetään vartalolle hierottaessa. Tuoksuilla on lukuisia erilaisia terveyttä edistäviä vaikutuksia. Huomioithan, että tulet terveenä hierontaan. Akuutti sairastuminen, avohaavat, luunmurtumat, paleltumat, lihas -ja nivelsidevammat, syöpä, laskimoveritulppa sekä alkoholi ja muut päihteet ovat kontraindikaatioita hoidolle.
70,00 €
Kalevalainen jäsenkorjaus, harjoittelijahoito
Kehon kokonaisvaltainen, tehokas, kivuton ja turvallinen pehmytkudosten ja nivelpintojen käsittelyhoito. Sillä helpotetaan erilaisia kehon kireystiloja, kipua sekä korjataan kehon virheasentoja. Hoidon jälkeen lepo ja kehon palautuminen on todella tärkeää ja rasitusta on syytä välttää, huomioithan tämän varatessasi hoitoa. Käsittely sisältää tällä hetkellä hyvin hoidollisen jalkojen, selän, niska-hartia alueen käsittelyn. Syksyn jatkokurssin jälkeen käsiteltävät alueet laajenevat.
73,00 €
Kuumakivihieronta 60min
Lämmin kuumakivihieronta koko keholle alkaa kehon kuivaharjauksesta. Kuumakivien vaikutus on erityisen syvärentouttava. Käsittelu edistää lihasjännitysten laukeamista sekä epäpuhtauksien poistumista kehosta. Kuumakivihieronnassa kivillä hierotaan kokonaisvaltaisesti kehon osat, hierontaöljynä käytössä on ylellinen macadamia -öljy. Basalttikivissä on ihana sileä pinta ja niiden mineraalit rentouttavat ja edistävät verenkiertoa. Huomioithan, että tulet terveenä hierontaan. Akuutti sairastuminen, avohaavat, luunmurtumat, paleltumat, lihas -ja nivelsidevammat, syöpä, laskimoveritulppa sekä alkoholi ja muut päihteet ovat kontraindikaatioita hoidolle.
65,00 €
TatuointiHinta alk.
Jaqua BLACK hennatatuointi
Hennatatuointi tummenee iholla 12-14h kuluessa mustaksi, ja pysyy iholla noin kahden viikon ajan. Tuote on PDD-vapaa, vegaaninen, eikä sisällä kemikaaleja. Tuote valmistetaan 100% luonnollisista ainesosista, ja sen intensiivinen musta väri on peräisin Jaqua-hedelmän mehusta. Valitse lisäpalveluista toivomasi koko. Mikäli mietit oikean ajan varaamista, laita rohkeasti viestiä instagramin kautta @nailartistjansku Varauduthan odottamaan n.15-30min tatuoinnin kuivumista valmistumisen jälkeen.
35,00 €
BROWN hennatatuointi
Hennatatuointi tummenee iholla 48h kuluessa, ja pysyy iholla noin 10-14 päivää. Tuote on PDD-vapaa, vegaaninen ja sisältää aromaterapeuttisia öljyjä. Valitse lisäpalveluista toivomasi koko. Mikäli mietit oikean ajan varaamista, laita rohkeasti viestiä instagramin kautta @nailartistjansku Varauduthan odottamaan n.15-30min tatuoinnin kuivumista valmistumisen jälkeen.
32,00 €
24h WHITE/PINK hennatatuointi
Luonnollinen, vegaaninen ja myrkytön valkoinen henna säilyy iholla 24h. Sopii kaiken ikäisille- myös raskaanaoleville ja lapsille. Valitse lisäpalveluista toivomasi koko. Mikäli mietit oikean ajan varaamista, laita rohkeasti viestiä instagramin kautta @nailartistjansku Varauduthan odottamaan n.15-30min tatuoinnin kuivumista valmistumisen jälkeen.
30,00 €
Banner